Rörande stöd för Sarah Sjöström från Rikako Ikee

Ni minns kanske när Sarah Sjöström tillsammans med två simmarkolleger visade sitt stöd åt den japanska simmaren Rikako Ikee som drabbats av leukemi. De tre simmarna ställde sig riktade mot världens kameror med budskapet ”Rikako Ikee, ge aldrig upp” skrivet i händerna.

Rikako Ikee besegrade mycket glädjande sjukdomen och är nu tillbaka i tävlingsbassängen. Och när Sarah Sjöström nyligen halkade och bröt armbågen ville Rikako Ikee betala tillbaka till Sarah Sjöström med samma budskap som hon själv fick. På sitt Instagram har hon lagt upp en bild där hon själv står med budskapet ”Ge aldrig upp Sarah”.

Det verkar vara väldigt fin sammanhållning i världstoppen i simningen.

Foto: Bildbyrån

Föregående artikel

Hitta balansen och undvik överträning

Nästa artikel

Sarah Sjöström är redan på väg tillbaka