#26: Den välmående elitidrottaren

Kan du prestera på topp och samtidigt må bra som elitidrottare? Avsnitt 26 av Aquapodden undersöker just detta. Till vår hjälp har vi killen med kollen, Göran Kenttä, fil.dr. i psykologi, som till vardags hittas bland annat på Riksidrottsförbundet och ute i världen med diverse landslag. För honom handlar det, i grunden, om din relation till din idrott. Om att du ska bli kär i din idrott, riktigt förälskad, och sedan underhålla den kärleksrelationen. Där börjar samtalet som sedan tar sig, via träningsmotivation och att prestera när det gäller till att kvinnor är modigare än män och hela vägen till Paris och Bordeaux.

Göran har jobbat med massor av svenska elitidrottare och vet vad han pratar om. Lyssna på Aquapodden #26 så förstår du (och får även lära dig lite om Caeleb Dressels manliga traktor).

Taggar:
Föregående artikel

Rörligare – del två

Nästa artikel

Simidrottsskola i Göteborg