#27: Conrads väg mot OS

Conrad är parasimmare och siktar på OS i Paris 2024. Men det är en bit kvar, berättar han i Aquapodden.

Conrad vill inte jinxa sitt eventuella deltagande i OS. Han vill bara fortsätta träna och komma ner i kvaltiderna som han har inramade på väggen hemma.

Vid 16 års ålder var Conrad en av Sveriges bästa juniorsimmare. En krossad nackkota, ett stort antal operationstimmar och ännu fler vårddygn senare satt han plötligt i rullstol, utan känsel från bröstet och nedåt. Men redan under rehabtiden testade Conrad Hildebrand en ny sport: rullstolsrugby. Det var hårt.
– Jag gillar att träna och älskar att tävla. Det är vad jag vill göra.

Rugbyn ledde Conrad ut i världen och hela vägen till ett EM-silver. Men han saknade simningen och i somras simmade han para-VM. Klicka på länken nedan för att höra hela Conrads historia! Du kommer älska hans inställning till träning.

Taggar:
Föregående artikel

Vansbro Vintersim

Nästa artikel

Vår vackra vattenpolo