Biljetter till OS i Paris

Det är dyrt att se OS på plats. Det är dock, vågar vi lova, något du aldrig kommer att glömma. Aquainspiration har sammanställt några olika sidor för dig att söka biljetter på.

Vet du att mer än hälften av biljetterna till OS, som säljs till allmänheten, lottas ut via ett globalt lotteri? Om du vill delta i detta exklusiva lotteri och ges möjlighet att köpa biljetter är det Sveriges Olympiska Kommittés hemsida du ska knalla in på: klicka här och följ instruktionerna. Du behöver registrera dig senast den 20 april, och om just du ges chansen att köpa biljetter så har du 48 timmar på dig att betala.

26 juli klockan 19:30 till 23:15 är tiden för öppningsceremonin för OS i Paris. Evenemanget kommer hållas mitt i Paris och för första gången i världshistorien säljs det biljetter till allmänheten. Sök här för att se ALLA OS-atleter vid ett och samma tillfälle!

Det finns möjlighet att köpa biljetter direkt till exempelvis simevenemangen. Klicka här så landar du i Paris La Défense Arena, där tävlingarna går, och kan välja evenemang, dag och läktarplats.

Simhoppet går i Aquatics Centre och vill du se Emilia Nilsson Garip i sitt första OS kan du boka in 6 augusti klockan 10:00 i kalendern och leta biljett här.

Världens bästa vattenpolo kan ses på La Défense Arena. 10-11 augusti är det vattenpolo som gäller tolv timmar per dag – klicka här för mer info samt biljetter.

Parasimningen går mellan 29 augusti och 7 september. Från klockan 09:30 varje dag är det fullt ös till sen kväll. Kolla här för evenemang och plats!

Foto: AdobeStock

Föregående artikel

#35: Tävlingsregler för barn

Nästa artikel

Tid för maraton