#39: Sophie Hansson – lopp att fira, lopp att gråta till

Hon har en lång karriär, Sophie. Sin ringa ålder till trots. Och hon har varit kvalad och klar till OS sedan november 2023, haft gott om tid att förbereda sig. Nu är det dags – till Paris, till att tävla på den största av arenor, med allt vad det innebär. Kulmen på alls timmar i bassäng och gym i Sverige, USA, England och Sverige, igen. I detta avsnitt snackar vi om loppen som fått henne och gråta och loppen hon kan gå tillbaka till, se igen, vara stolt över. Vi snackar syskonkärlek, distanser, favoritpass, hur det är att ha pappa som tränare och stämningen i landslaget. Sophie Hansson har svaren, Tomas Borgå ställer frågorna. Välkommen till Aquapodden – klicka på länken nedan!

Taggar:
Föregående artikel

Fartlek – roligare löpträning

Nästa artikel

Sju snabba om OS