Digitala föreläsningar för simmare och tränare

Nu när det är lite svårt att ses och kunna dela med sig av kunskaper och erfarenheter i form av workshops och föreläsningar. Däremot kan du få ta del av en digital föreläsningsserie via Svensk Simidrott.

Föreläsningarna kommer att vara cirka 1 timme långa maxantalet deltagare är 100, så först till kvarn gäller. Har du inte möjlighet att vara med och följa föreläsningen live kan du ta del av den i efterhand, i inspelad version på Simidrotts TV.

Planerade föreläsningar vintern 2020/2021

  • Framflyttat, återkommer med datum
    Fortbildning funktionärarParasimning – Bertil Ek & Kajsa Hasselström Schmidt
    Primär målgrupp: Funktionärer och ledare inom simning
Föregående artikel

7 orsaker till ländryggsproblem – och hur du undviker dem

Nästa artikel

BAAAM! Fokus på kraften!