Är din mamma eller pappa Årets sportförälder?

Sportföräldrar brukar oftast inte pratas om i positiva ordalag. Snarare handlar det om skogstokiga mammor och pappor som står bredvid banan, bassängen eller planen och skriker och gapar, pressar sina barn och skyller på domarna.

Därför känns det extra bra att hotellkedjan Scandic väljer att lyfta fram de föräldrar som istället ställer upp, lyfter sina barn, peppar och agerar sportsligt. Det är fjärde året i rad som man kan nominera en välförtjänt sportförälder och kanske är det just din förälder som uppmärksammas av juryn.

Och nu har såklart inte Scandic tolkat förälder så snävt att det bara kan vara en mamma eller en pappa. Det kan lika gärna vara en moster, en morfar, en kusin, en granne, en bonuspappa eller en syster som på något sätt hjälper just dig med din träning.

Av alla nomineringar som skickas in kommer 72 att utses som Årets sportföräldrar av Scandic och vinna en hotellnatt.

Du har till den 31 januari på dig att nominera din sportförälder, och det gör du här.

Föregående artikel

Träning med svänghjul – värt att testa?

Nästa artikel

Caeleb Dressel om scarfen som betyder allt