Vatten i öronen – poddar att inspireras av

Alla gillar väl en bra pod? Som man kan lyssna på när man cyklar till jobbet, kör sin landträning eller när man har svårt att somna. Du har säkert redan några favoritpoddar, men här kommer 7 poddar om simning med inspiration och tips.

Alla poddar uppdateras inte så frekvent, men då finns ju alltid en backkatalog där du kan hitta intressanta avsnitt att lyssna ikapp på.

Snabbanan – simma snabbare

Ola Strömberg ställer frågor till en intressant gäst som kan vara aktiva simmare, coacher, journalister eller experter som får ge sin bild av simidrotten. Intervjuerna kan gälla simning på öppet vatten, i bassäng eller swimrun.

Simpodden Hultén och Jansson

Eurosportkommentatorerna Bosse Hultén och Thomas Jansson (före detta förbundskapten i simning) har kommenterat massor av simning och använder nu sina kunskaper till att analysera och kommentera tävlingar som varit och snacka upp inför kommande. De snackar också om aktuella ämnen inom simidrotten.

Professional swimming workouts

Podcasten är på engelska.

I den här podcasten intervjuas simcoacher från hela världen om de, enligt dem, bästa sätten att träna som simmare. Du får tips om upplägg och träningspass som kanske kan passa just dig.

The effortless swimming

Podcasten är på engelska

En podcast för dig som antingen simmar i bassäng, på öppet vatten eller är aktiv inom triathlon eller swimrun. Brenton Ford intervjuar coacher och idrottare om aktuella ämnen inom idrotten.

Off the deck

Podcasten är på engelska.

En podd om vattenpolo där aktiva idrottare, coacher eller andra profiler inom idrotten intervjuas om det som händer inom vattenpolo och om den mest effektiva träningen.

Bleav in Cross pass

Podcasten är på engelska.

De före detta aktiva vattenpolospelarna Bosko Dimic och Daniel Hargis diskuterar aktuella vattenpoloämnen och intervjuar gäster.

Fishtail mag podcast

Podcasten är på engelska.

Konstsimningens internationella husorgan Fishtail har en podcast! I varje avsnitt intervjuas och porträtteras profiler inom idrotten.

Föregående artikel

Simma, hitta, spring!

Nästa artikel

Louise Hansson: ”Jag kommer att vara redo för allt”