Vårens och sommarens snyggaste simglasögon från Malmsten

Nu när vi gått igenom vad man ska tänka på när man väljer ut sina simglasögon, vill vi tipsa om några godbitar från Malmstens sortiment! Här hittar du något för alla. Allt i från den satsande elitsimmaren till den glada junioren!

Swedish Goggles finns i fyra olika utföranden, Classic, Metallic och Jewel är originalet som har sett likadant ut sedan 70-talet, även förpackningen. De har närmast kultstatus och varit åtskilliga världsmästares val genom åren. Anledningen är att simmaren kan få exakt passform, eftersom hen själv monterar ihop simglasögonen. Passar elit och erfarna simmare såväl på träning och tävling som i öppet vatten.

Samtliga Swedish Goggles hittar du här!

Optiska simglasögon med linser av hög kvalitet, styrka -2,0 till -6,0. Säljes styckvis tillsammans med monteringskit. Dessa optiska linser är för de närsynta simmarna och säljes styckevis. Tänk på att vattnet bryter! Malmsten rekommenderar därför en lägre styrka om du ligger på gränsen.

Optiska simglasögon hittar du här!

Clique. Populära, färgglada simglasögon som finns i fem olika färgkombinationer!  Bekväma att ha på sig och sluter väl till tack vare mjuk silikonlist runt ögonen. Bra val för både juniorer och vuxna.

Clique simglasögon hittar du här!

Guppy. Roliga och bekväma simglasögon i glada färger för de yngsta. Levereras i fodral med dragkedja. Försedda med tvådelat silikonband för att sitta stadigt. Quick snap-spänne för snabb och enkel justering!

Guppy simglasögon hittar du här!

Läs också: ”Så väljer du rätt simglasögon!”

Taggar:
Föregående artikel

Flest lopp på 50 meter frisim under 25 sekunder!

Nästa artikel

Så väljer du rätt simglasögon!