Sarah Sjöströms vattenprov i Hellenius hörna – testa själv!

Ni var säkert många som satt klistrade vid TV-apparaterna i söndags när Sarah Sjöström gästade David Hellenius i Hellenius hörna på TV4. Men om du missade det, eller råkade vara på toa just när Sarah Sjöström visade sina otroliga vattenskills får du en ny chans här.

David Hellenius hade hört ett rykte om att Sarah Sjöström kan känna skillnad på olika sorters vatten med bara handen. Är det vanligt kranvatten, klorvatten som i en bassäng eller saltvatten? Kan hon det? Vad tror hon själv? Ja, hennes eget svar säger det mesta:

– Inga problem, hur lätt som helst.

Salt, klor eller kran?

Kika gärna på klippet här och se hur det går för henne.

Och hur skulle det gå för dig i samma test? Hur bra är du på att känna skillnad på olika sorters vatten? Testa!

Taggar:
Föregående artikel

Isak Eliasson: ”Galet att det finns stigma kring psykisk ohälsa”

Nästa artikel

Sophie Hansson ägde SM