Sarah är mest värdefull

2021 års International Swimming League är avgjord och högst upp på pallen står laget Energy Standard. Och främst bland dem är ingen mindre än Sarah Sjöström.

Energy Standard samlade tillsammans ihop 530 poäng och var länge jagade av Cali Condors som slutade på 520 poäng. Den som samlade ihop flest poäng för vinnarlaget var Sarah Sjöström och hon utnämndes till MIP, Most Important Player, i laget. Det här är ju förstås vardagsmat för henne eftersom hon redan 2019 vann med laget och blev även då Most Important Player.

Det hela är ju helt otroligt om man tänker på den säsong hon har haft, med armbågsbrott och lång rehab. Att då vinna ISL och dessutom vara den mest värdefulla simmaren är hon så klart glad över.

– Det känns så jäkla häftigt! Alla de bästa i världen är med, tjejer och killar tillsammans, och jag lyckas slå alla. Det hade jag inte vågat tro på innan säsongen, sa hon till SVT och fortsatte:

– Jag har varit så mycket bättre än jag hade trott den här säsongen. Speciellt 50 fritt har varit helt otroligt.

Nu väntar VM i kortbana i Abu Dhabi mellan 16 och 21 december innan den tävlingstäta hösten avslutas med ett välförtjänt jullov.

Taggar:
Föregående artikel

100-årig superstjärna i bassängen

Nästa artikel

Premiär för Aquapodden!