Konstsimfest på YouTube som pepp inför VM

Under VM i Budapest kommer vi att få se Anna Högdal och Clara Ternström göra sitt allra bästa i konstsimbassängen. De gör sin första insats redan första dagen, den 18 juni, men redan nu kan vi göra oss redo för konstsimfest genom att kolla lite på väsentliga klipp på YouTube. Framför allt kan det vara bra för er som inte har så bra koll på konstsim att titta in sig lite på några program för att veta vad ni ska titta efter när det är skarpt läge för Anna och Clara.

Först bjuder just Clara Ternström på ett tekniskt soloprogram från junior-EM 2019.

Men nu är det ändå VM som är på tur och vad passar väl bättre då än att titta igenom hela lagprogrammet från förra VM i konstsim, i Gwangju 2019? Här är det dessutom filmat så att du omväxlande kan se vad som sker både över och under vattnet. Det är otroligt häftigt att se och framför allt förstå att de utför alla rörelser och kast utan att få nudda botten av bassängen. En och en halv timme konstsimgodis – varsågoda!

Taggar:
Föregående artikel

Då tävlar svenskarna i VM i Budapest

Nästa artikel

Därför är USA så bra inom simning – kanske