Arenas nya diamantkollektion

Arena passade på att storlansera sin nya kollektion Arena Diamonds nu under VM. Kollektionen ska hylla kraften i lagandan och passande nog rimmar den extra bra med Arenas slogan Together We Shine Brighter. Det finns till och med tre diamanter i företagets slogan eftersom diamanten är den hårdaste och mest hållbara ädelsten som finns.

Sarah och Sara.

Kollektionen, som bland annat modellas av svenska superstjärnorna Sarah Sjöström och Sara Junevik, innehåller såväl vanliga träningskläder som träningsdräkter och -badbyxor, men också tävlingsdräkter i den högre prisklassen. Men även om du inte kan lägga 5000 kronor på en tävlingsdräkt så håller träningsdräkterna lite mer humana priser, omkring 600 kronor.

Läs mer på Arenas sajt.

Foto: Arena

Taggar:
Föregående artikel

Experttips inför Vansbrosimningen

Nästa artikel

Glad midsommar!