Har du hört?

Har du hört om Hanna Rosvalls väg till simlandslaget och om att övervinna prestationsångest? Eller om när Anton Hanserkers ”startade om” svensk vattenpolo på landslagsnivå? Och om Martin Lidbergs väg till världsbäst – inom brottning, förvisso, men applicerbart på all elitidrott. Har du hört om detta?

På Aquapodden på Spotify hittar du allt ovanstående. Är du inblandad i simidrotten är Aquapodden ett absolut måste – runt en halvtimme långa avsnitt, perfekt i lurarna på väg till eller från din träning. Här hittar du även historien om simlegendaren Lars Frölanders alla OS och hur det är att vara fanbärare vid en OS-invigning, när hela världen tittar. Eller varför inte ta del av sömnexperten Sanjay Vermas tips till bättre återhämtning eller simlandslagets förbundskapten Martina Aronssons historia. Eller avsnittet om landträning signerat Sveriges Olympiska Kommitté.

Du väljer – all din simidrott finns på Aquapodden!

Taggar:
Föregående artikel

Bucketlist vattenland

Nästa artikel

Tre simhopp