Zlatan och Alshammar

Likheterna mellan Zlatan Ibrahimovic och Therese Alshammar är fler än du tror.

Både Zlatan Ibrahimovic och Therese Alshammar har haft långa och mycket framgångsrika idrottskarriärer. Senaste likheten mellan superatleterna är att båda avslutat sina karriärer – och snart vet även Zlatan, som precis lagt av, hur det känns. Detta talar Therese ut om – saknaden och den eventuella sorgen, förlusten av gemenskap, trygghet, kickarna – i SR:s Godmorgon Världen. Under sin karriär simmade hon hem fler än 70 internationella mästerskapsmedaljer, men hur var det att en dag sluta gå till morgonträningar, presskonferenser och på OS-invigningar? Lyssna här:
https://sverigesradio.se/artikel/utmanande-att-ga-vidare-efter-en-framgangsrik-idrottskarriarBild Zlatan: Matteo Gibraudi, Bildbyrån
Bild Therese: Simon Hastegård, Bildbyrån

Taggar:
Föregående artikel

Älskade simhall

Nästa artikel

Din öronhälsa