Sarah mitt i karriären

Som simidrottare vet du vem Sarah Sjöström är. Du vet att hon har tagit fler VM-medaljer än giganten Phelps, att hon har flera världsrekord, att när Sarah simmar så håller Sverige andan – med mera. Men har du, som också är simidrottare, inte hört när Sarah Sjöström sommarpratar så rekommenderar vi på Aquainspiration att du gör det. Du får då möta Sarah år 2017, mitt i en karriär som sträcker sig från att ta EM-guld som 14-åring till att fortsätta leverera världsrekord och guldmedaljer. Och att förväntas göra det: ”Skulle jag komma fyra på SM på 100 fjärilsim är det dåligt med tanke på att jag är bäst i världen” är bara ett av många intressanta citat från ett helt program med Sarahs tankar, reflektioner och musik.
Nu, mitt i hösten, klicka här och skruva upp volymen!

Och det finns massor av sommarprat från idrottare där du kan hitta inspiration. När du är klar med Sarahs sommarprat, sök gärna på Anja Pärsson, Henrik Larsson och Börje Salming. Även om det inte handlar om simidrott så finns mycket kunskap att hämta här!

Foto: Joel Marklund

Taggar:
Föregående artikel

Hållbar landträning

Nästa artikel

Jag lever min dröm!