Amerikanska simmaren Caeleb Dressel.

Karantäntips från världens simidrottare

Just nu är det väldigt många världen runt som mer eller mindre sitter instängda i karantän och det har ställt hela livet, och inte minst träningen, på ända. Är du en av de simidrottare som sitter hemma och är träningssugen så kan du få inspiration här, från några av världens främsta simidrottare som generöst nog har delat med sig av sina träningspass som de själva kör när de sitter i karantän.

Tips från konstsimmarna

Konstsimmarna i det amerikanska olympiska laget ligger inte på latsidan. Här får du ett smakprov på deras distansträning ”tillsammans” med tränaren som håller koll på vartenda ben. Kanske kan något liknande vara aktuellt för ditt lag? 

Ryska konstsimmaren Vlada Chigireva bjuder på en utmaning. Klarar du hennes program? 

Simhoppartips för stark rumpa

Mexikanska simhopparen Rommel Pacheco slår på stort och delar med sig av två fartfyllda träningspass för ben och rumpa. Här hittar du ett som han lade på Facebook och nedan hittar du ett från det olympiska Twitter-kontot. Kör hårt! 

Träna som Caeleb Dressel

Amerikanska supersimmaren Caeleb Dressel har en egen Youtube-kanal där han bland annat delar med sig av karantänträning att köra under coronakrisen – och efteråt! Gör dig redo för riktigt bra träning för magen med Caeleb och hans sidekick, också kallad styrkecoach. 

Foto: Evgenia Novozhenina/Bildbyrån

Taggar:
Föregående artikel

Vattenpolons revansch

Nästa artikel

Eldsjälen Berne är allas bästa poolare