Lär dig något nytt – ta del av en zoomcast!

Mycket av det normala har ställts in, förflyttats eller helt enkelt flyttat in på nätet. Ett av siminternets senaste tillskott är parasim-tränarna Carl Cooper och Tom McManus. De har varit verksamma som podcastare och kan nu titulera sig zoomcastare. En zoomcast kan beskrivas som en blandning av en podcast och en video. Deras podd har tidigare riktat sig till idrottare som ingår i Swim Englands Talent Programme,

Nu är tanken att dessa zoomcasts ska få en bredare publik, eller som de själva säger till swimming.org – till alla som befinner sig i vattenmiljö.

Just nu finns två zoomcasts uppe på deras youtubekanal.

Idéen väcktes under en av Englands många lockdowns. De båda tränarna ville ge extra support till sina aktiva i de trista covidtiderna. Med en zoomcast skulle Cooper och McManus kunna dela bilder och videos samtidigt som de pratar och diskuterar de ämnen som tas upp, De ämnen som ska tas upp, är breda och handlar om allt ifrån idrottsutveckling till erfarenheter och anekdoter från tränare, aktiva eller föräldrar. 

Förhoppningen, enligt de båda, är att de som lyssnar och tar del av innehållet ska få med sig något roligt, spännande och lära sig något nytt. 

– De kommer vara informativa och lärorika i en avslappnad samtalstil, vi hoppas att de ska skapa igenkänning för både para-idrottare och andra idrottsaktiva, säger Carl Cooper till swimming.org.

Här hittar du deras Youtubekanal!

Taggar:
Föregående artikel

Vinnande vego!

Nästa artikel

Axelfokus 2: SLAP-skada, vad är det?