Säsongens våtdräkter från Arena

I förra veckan visade den svenska försommaren från sin bästa sida. Kanske är det dags att börja ta sig ut till det öppna vattnet och dra igång för säsongen? Vad passar då bättre än en ny våtdräkt? Vi har samlat tre av säsongens snyggaste dräkter från Arena.

Swimrun wetsuit Arena använder kompetent triahtlonexpertis för att utveckla sina Swimrun Wetsuit. Den gör att du upplever du en jämn flytkraft och en jämn kroppshållning i vattnet. Med elastisk neopren över axlar och armar får du ett fullt rörelseomfång och reducerar drag. Dräkten har slitstarkt, laminerat neopren på strategiska områden som minskar skador och friktion under loppet. Dragkedjorna fram och bak, förenklar när du tar av och på dig dräkten. Dräkten har en ficka på övre benet och är gjord i 100% nylon bunden till neopren. Dräkten görs i både dam- och herrmodell. Här hittar du dräkterna för både dam och herr.

Triwetsuit Våtdräkten är tillverkad av fem olika typer av neopren. Benen är något kortare än fullängd. Detta för att göra det lättare vid på- och avklädning. Dräktens yta ger förbättrad flytkraft och hydrodynamik och minskar vattenmotståndet samt friktion. Våtdräkten är gjord av 100% nylon-neopren. Dräktens görs i både dam- och herrmodell. Här hittar du dammodellen och här hittar du herrmodellen.

Triwetsuit Carbon. En våtdräkt i cool design. Även på denna är benen något kortare än fullängd. Ytan på dräkten ger dig bättre flytkraft och hydrodynamik, samtidigt som den minskar motståndet. Dräkten har olika tjocklek av Neopren. Dräkten är gjord av 100% nylon-Yamamoto-neopren och har Carbon technology-paneler vilket bidrar till ökad stabilitet och bärkraft i vattnet. Klicka här för dammodellen och här för herrmodellen.

Taggar:
Föregående artikel

Simkunnigheten hos barn – hur ser det ut egentligen?

Nästa artikel

Så väljer du rätt våtdräkt!