Aquapodden: Julbrev från ordförande Pia Zätterström

Nu är det snart jul och det börjar bli dags att knyta ihop 2021 med ett rött sidenband. Och det börjar blir dags för en julhälsning från förbundet! I år kommer julbrevet från ordföranden för Svenska Simförbundet i form av en podd, nämligen andra avsnittet av Aquapodden.

Vi fick tag i Pia Zätterström, som valdes till ordförande i september 2020, på telefon under de hektiska dagarna före jul. Hon berättar om årets höjdpunkter, vad som har hänt inom förbundet under 2021, vad hon ser fram emot under nästa år och avslöjar om hon gillar sill bättre än lutfisk.

Du hittar Aquapodden på Spotify eller om du klickar på länken här.

Taggar:
Föregående artikel

Yoga: Stabila axlar för simidrottare

Nästa artikel

Victor Johansson missar VM – bröt fingret på träning