Vårens tre bästa skor för löpspåret

Du som simidrottare är måhända inte så van vid löpning, men det finns många fördelar med att komma ut i löpspåret, framför allt nu när våren närmar sig alltmer. Under intensiva träningsperioder i bassängen kan det vara bra att låta axlarna vila lite och ändå få den konditionsträning du behöver. Då är löpning perfekt. Men för att inte få ont i benhinnor, fötter, knän och höfter eller rygg kan det, så här till en början åtminstone, vara skönt med skor med rejäl dämpning.

Vi tipsar om tre av vårens skönaste nyheter på löparskohyllan som är perfekta både för dig som är ny i spåret och för dig som springer långa distanspass. Alla tre har rejält med dämpning som minimerar obehag även om du springer uteslutande på asfalt. Vilken du ska välja måste dina fötter välja. Prova och se vilken som sitter bäst på just din fot.

Observera att priserna är cirkapriser, det kan skilja ganska mycket mellan olika affärer och ibland också mellan herr-, och dammodeller.

Hoka One One Kawana

Hoka One One Kawana kostar cirka 1 800 kronor.

Saucony Triumph 19

Saucony Triumph 19 kostar cirka 1 500 kronor.

New Balance Fresh Foam More v3

New Balance Fresh Foam More v3 kostar cirka 1 700 kronor.

Taggar:
Föregående artikel

6 teknologiska gadgets för bassängen

Nästa artikel

Svensksuccé under landskampshelgen i vattenpolo